30K

För 30 000 dagar av livskvalité

Vi ska tillgodose helhetslösningar inom hälsa och träning, lösningar som ska passa varje unik person oavsett målsättning. 

Vi jobbar för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina 30 000 dagar. 30K Står för just 30 000 dagar. I Sverige lever vi idag ca 29 800 dagar och vi vill ge er livskvalité i minst 30 000 dagar. 

  Vi som jobbar på 30K

  Stefhan Andersen

  Stefhan Andersen är tillsammans med Jonas Bergkvist grundare av 30K. Stefhan kommer från en bakgrund inom idrottsvärlden med triathlon som huvudgren. Han tog 2014 SM-guld på halvironman innan han avslutade kariären för att jobba med 30K. Utöver erfarenheten från sin egna karriär har han med sig en gedigen utbildning som idrottstränare. Stefhan jobbar främst med fystester, olika former av träningshjälp och bikefit.

  Jesper Svensson

  Jesper Svensson jobbar främst i butiken och verkstaden men då och då dyker han även upp som ledare på gruppträningen. 

  Jesper är en av sveriges bästa MTB Cyklister och trots sin unga ålder har han stor erfarenhet från cykelsporten.

  Jonas Bergkvist

  Jonas är tillsammans med Stefhan Andersen grundare av 30K 

  Jonas har i 3 år studerat på Idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna i Falun och har varit aktiv tränare sedan 2011. Jonas har fingertoppskänsla när det gäller att placera specifika träningspass för bästa effekt samt att få in träning av hög kvalité i en redan hektisk vardag. 


  Jonas har själv varit elitaktiv inom långdistanstriathlon och har som främsta meriter 8h 29min på Ironman samt en finish på Hawaii Ironman. 

  Jonas Jobbar främst med coaching.

  Simon Karlsson

  Sjukgymnast

  • Utbildad sjukgymnast/fysioterapeut
  • Livssstilscoach och massör
  • Jobbat på Wildwood lifestyle center som exercise counselor
  • Brinnande intresse för förebyggande hälsa och helhetshälsa
  • Stort intresse för motion och en aktiv livsstil, åkt vasaloppet 5ggr, varit aktiv inom Triathlon, Längdskidor, Volleyboll mm.
  • Tror att hälsa är en helhet, att fysisk, psykisk, social och andlig hälsa är ett paket där alla komponenter är viktiga
  • Ordförande för Steps4life hälsoveckor – bedriver portabla hälsoveckor med motion, massage, fysioterapi, hälsoföreläsningar mm
  • Leder projektet Livsstilsklubben i Norge som fokuserar på att ge det lokala samhället en bättre hälsa
  Johan Banstorp

  Butikschef

  Johan är en erfaren cyklist, triathlet och skidåkare. Han driver 30K Store i Skövde och visar er gärna runt i butiken. Han är även ansvarig för 30K:s vallaservice och fixar skidorna till vasaloppet.