Om oss

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00-18:00

Lördag Stängt

Söndag  11:00-15:00

E-mail: store@30k.se

Phone: (+46) 0500-792470

Om oss

Vår ambition och önskan är att kunna erbjuda dig som kund en helhet inom hälsa. Vi brinner framför allt för cykling, längdskidåkning, ett aktivt liv och hur vi kan påverka vårt liv i positiv riktning gällande hälsa och livsstil. 

Stefhan Andersen startade 30K redan 2015, sedan 2016 driver hans kusin Johan butiken tillsammans med sin duktiga personal. Johans bror Simon arbetar som leg sjukgymnast där han dagligen hjälper patienter att nå sin fulla potential, rehabiliteras från skador och att kunna återgå till en aktiv vardag.

Stefhan har en lång erfarenhet inom elitträning och genomför både enklare och avancerade tester för dig som motionär eller dig som är intresserad av att utveckla eller mäta din fysiska förmåga.)

Vi har en fysisk butik med utrustning för allt inom cykel, längdskidåkning, triathlon, komplett cykelverkstad, vallaservice, förvaring av dina cykelhjul och hockey. Vi har också ett välutrustat och populärt gym till förmånliga priser, effektiv och dedikerad sjukgymnast och avancerade fysiska tester för skidor, löpning och cykel. 

Vilka är vi ?

Johan

Patrik

Stefhan

Simon

Nicklas

Loke

Tomas

Är du våra nästa medarbetare?

Skicka ett mail med ditt CV och relevant information till store@30k.se