Tjänster

Fystester
Bikefit
Coaching & Träningsprogram

Effektivisera din träning

Ett fystest berättar både vart du står i dag och hur du ska träna på ett så effektivt sätt som möjligt för att få den utvecklingen du eftersträvar. Vi utför testerna i Löpning, Cykling och Skidor. 

I samtliga tester ingår genomgång av testresultat plus diskussion om hur du bör lägga upp din träning för att nå dina mål. 

Tröskeltest
Är för dig som vill ta din träning till nästa nivå genom att förbättra effekten av dina träningspass. Ett tröskeltest visar var dina individuella puls- och wattzoner är och gör din träning mer exakt.

· Identifierar dina träningszoner
· Lär dig styra din träning med hjälp av din pulsklocka/effektmätare
· Genomgång av dina testresultat
· Rådgivning om hur du uppnår dina mål

Pris: 1 490kr
(Tidsåtgång 60-75min inkl. genomgång och rådgivning) 

VO2max test
I detta test mäter vi din maximala förmåga att förbruka syre. Vi får fram ditt testvärde som är ett mått på maximal syreförbrukning i relation till din vikt vilket ger en bra bild av din fysiska status. 

· Maximal syreförbrukning
· Maximal kaloriförbrukning
· Maximal hjärtfrekvens
· Genomgång av dina testresultat
· Rådgivning om hur du använder resultaten i din träning

Pris: 1 290:-
(Tidsåtgång 60min, inkl. genomgång och rådgivning) 

Tröskel + VO2max test
Här genomför vi först ett tröskeltest. När tröskel testet är avslutat tar du det lugnt i 5 minuter innan vi kör igång maxtestet, vilket varar i ca 6-10min. Här har vi ännu större möjlighet att ge dig en korrekt helhetsanalys av din fysiska status då vi kan jämföra tröskel och maxvärden och se vilken typ av träning du borde träna för att få ut maximalt av varje pass.

· Identifiera dina träningszoner
· Lär dig effektivisera din träning med hjälp av din pulsklocka/effektmätare
· Lär dig att effektivt bränna fett
· När slutar du bränna fett?
· Få stenkoll på din kaloriförbrukning med hjälp av din pulsklocka/effektmätare
· Maximal syreförbrukning
· Maximal kaloriförbrukning
· Maximal hjärtfrekvens
· Genomgång av dina testresultat
· Rådgivning om hur du uppnår dina mål

Pris: 2 190:-
(Tidsåtgång ca 90min, inkl. genomgång och rådgivning) 

Träningsprogram I samband med ett fystest kan du köpa till ett helt individanpassat Träningsprogram 

Vill du effektivisera din träning eller känner att du vill testa på att ha mer struktur och en genomtänkt plan för din träning men känner att du inte behöver uppföljning på din träning kan Träningsprogram Bas vara ett alternativ för dig. Här skapar vi ett helt individanpassat träningsprogram som sträcker sig 3 månader framåt. 

Du får:

 • 30min uppstartssamtal 

 • Individuellt anpassat träningsprogram för 3 månader

 • Möjlighet till förlängning med 3 månader åt gången

Pris: 790kr 

BOKA HÄR

Bli snabbare och minska risken för skador

En bra utförd bikefit gör dig snabbare samtidigt som den minskar risken för att dina knän, höfter eller din rygg börjar krångla. Precis som i våra övriga tjänster ser vi till helheten när vi utför en bikefit. Vi erbjuder 3 olika nivåer. Bikefit bas för Racer och MTB. Bikefit PRO/Bikefit Pro+ för Racer, MTB och Tempo/Triathlon.

Bikefit 
Bas är vår enklast form av bikefit, den är för dig som vill att någon med öga för aerodynamik, kraftutveckling och biomekanik ska kolla på din sittställning. Vi inleder med att prata om din cykelhistorik, ev tidigare skador och målsättning med din sittställning. Efter det är det dags för dig att hoppa upp på din cykel som vi satt fast i en trainer. Med våra mätverktyg till hjälp ser vi till att du sitter inom ramen för vad som anses normalt eller enligt dina önskemål att sitta. (OBS! Ej för tempo och triathloncyklar. Väl istället Bikefit 3D) 

Tidsåtgång ca 30-45min 

Pris: 995.- (+500 för 2 cyklar)

BOKA HÄR

Effektiv träning
För att träna så effektivt som möjligt och få ut maximalt av sin träning krävs det struktur och en plan. Oavsett vilket paket du väljer kan du förvänta dig ett upplägg som är helt individanpassat efter dina mål, behov och förutsättningar. Våra coacher har flera års erfarenhet av elitidrottande på hög nivå med kunskap om vad som krävs för att utvecklas på bästa och mest effektiva sätt samt utbildning inom idrottslära.

Träningsprogram Bas
Vill du effektivisera din träning eller känner att du vill testa på att ha mer struktur och en genomtänkt plan för din träning men känner att du inte behöver uppföljning på din träning kan Träningsprogram Bas vara ett alternativ för dig. Här skapar vi ett helt individanpassat träningsprogram som sträcker sig 3 månader framåt. 

Du får:

 • 30min uppstartssamtal 

 • Individuellt anpassat träningsprogram för 3 månader

 • Möjlighet till förlängning med 3 månader åt gången

Pris: 990:- (förlängning 750kr/3 månader)

Coaching Light
För dig som vill komma igång ordentligt och få mycket hjälp med alla nya moment i början. När du har kommit igång med din träning ligger störst fokus på ett bra och genomtänkt träningsprogram efter dina mål och förutsättningar. Vill du ha möjlighet till ändringar och anpassningar med kort varsel rekommenderar vi Coaching PRO. Samma sak om du även känner att du vill ha hjälp med rådgivning kring vilka tävlingar du ska köra, material, nutrition mm.

Du får:

 • 60min uppstartsamtal 

 • En genomtänkt struktur med årsplanering och periodiseringar

 • Månadsvis träningsprogram helt anpassat efter dig och dina behov

 • Avstämning via mail/telefon 1 gånger per månad

 • Web- och appbaserad träningsdagbok

 • Din tränare läser av din träningsdagbok inför varje ny period

 • 30% rabatt på våra fystester 

Pris: 990kr/månad (minst 3 månader)

Coaching PRO
Coaching PRO innebär att du har chansen att verkligen bli behandlad som ett proffs. Du har regelbunden kontakt med din tränare via telefon, samtal online eller mail. Du kan förvänta dig svar inom 24h. Din tränare följer även din träningsdagbok och har då möjlighet att justera schemat mitt i veckorna eller upptäcka tendenser till sjukdom eller överbelastning. Ditt träningsprogram uppdateras kontinuerligt med hänsyn till hur din träning går. Utöver hjälp med själva träningsprogrammet ingår här även rådgivning till allt som är runtomkring din träning och tävlingarna gällande nutrition, pacing strategier, material mm. Du får även 50% rabatt på fystester

Du får:

 • Minst 60min uppstartssamtal 

 • Årsplanering med genomtänkta periodiseringar

 • Individuellt anpassat träningsprogram

 • Rådgivning kring tävlingsplanering

 • Rådgivning kring nutrition under träning och tävling

 • Rådgivning kring materialval

 • Fri mail/SMS/messenger kontakt med svar inom 24h

 • Möjlighet till avstämningsmöte 1 gång/månad (30-60min efter behov)

 • Praktisk genomgång av alla styrkeprogram

 • Din tränare läser noggrant av din träningsdagbok och kan se tendenser till sjukdom, överbelastning mm

 • 50% rabatt på våra Fystester 

Pris: 1690kr/månad (minst 3 månader)

BOKA HÄR

Vid frågor eller om ni önskar mer information om våra tester kan ni använda formuläret nedan. Vi återkopplar så snart vi kan.